Greu de spus. Mîntuitorul ne-a prevenit asupra apariției lor: ,,Se vor ridica hristoși mincinoși și prooroci mincinoși’’ (Matei 24, 24). Aflăm însă, cu oarecare aproximație, numărul bisericilor mincinoase, 352, după evidențele consiliului mondial babilonic. O adevărată babilonie! Ei bine, toate acestea sunt opera hristoșilor mincinoși, adică fiecare falsă biserică cu hristosul ei, sau hristoșii ei.
Am mai spus și altădată, Biserica Ortodoxă Română, ca Mireasă al lui Hristos Domnul, nu face parte din cmb-ul satanic. Acolo se prezintă o bandă de trădători ecumeniști, care vorbesc în numele BOR, fără mandat, fără legitimitate. Dacă s-ar face un sondaj serios, în cunoștință de cauză, sunt sigur că numărul ,,ortodocșilor,, care doresc să facă parte din cmb n-ar depăși zece mii. Ceilalți? Nu contează, în ochii lor miopi.
Iar noi mărturisim ca întotdeauna: Credem în singurul Mântuitor al lumii, Iisus Hristos, în singura Biserică Adevărată, cea Ortodoxă. Poveștile ecumeniștilor sunt izvodiri satanice.
Unul din organele de agitație și propagandă al Patriarhiei BOR, Trinitas , ne informează în limbajul ecumenist caracteristic, despre aniversarea înființării organizației antihristice, cmb, care reunește toate ereziile sub denumirea de “biserici“, în scopul unirii lor (conform agendei realizată cu mult timp în urmă), într-o singură religie new-age, globalisto-masonico-sionisto-antihristică!
“ Consiliul Mondial al Bisericilor aniversează pe 23 august împlinirea a 75 de ani de la prima adunare generală care a avut loc în Amsterdam în anul 1948. Consiliul Mondial al Bisericilor este o mișcare ecumenică al cărei scop este unitatea creștină. Acesta reunește biserici, denominațiuni și comunități bisericești din peste 120 de țări și teritorii din întreaga lume, reprezentând peste 580 de milioane de creștini și incluzând majoritatea bisericilor ortodoxe din lume, zeci de biserici anglicane, baptiste, luterane, metodiste și reformate, precum și tot atâtea Biserici Unite şi Independente. În timp ce cea mai mare parte a bisericilor fondatoare ale Consiliului Mondial au fost europene și nord-americane, astăzi majoritatea bisericilor membre se află în Africa, Asia, Caraibe, America Latină, Orientul Mijlociu și Pacific. Acum există 352 de biserici membre. Pentru membrii săi, Consiliul Mondial al Bisericilor reprezintă un spațiu în care acestea pot reflecta, vorbi, acționa, lucra împreună, și se pot sprijini reciproc.“
Sursa:https://www.trinitas.tv/consiliul-mondial-al-bisericilor-sarbatoreste-75-de-ani/https://www.youtube.com/watch?v=jg_iCWgcRKw&ab_channel=TRINITASTV
Selecție, editare și comentariu: Dr. Gabriela Naghi, în colaborare
PBiserica noastră este cu adevărat Biserica cea Una, a lui Hristos
Cuviosul Parinte Justinian Chira
Care crezi frăția ta că-i momentul cel mai greu din existența Fiului lui Dumnezeu? Ce-ți închipui? Cel mai greu moment nu a fost atunci când S-a zămislit din trupul Fecioarei El, care era Făcătorul cerului și al pământului, deși acesta a fost un pogorământ teribil, o smerenie grozavă. Nu a fost nici că a trăit în foamete și în greutăți 33 de ani, nici că a fost vândut și răstignit. Cel mai greu moment a fost acela când Fiul a trebuit să Se rupă, să Se despartă de slava Preasfintei Treimi, pentru a coborî în lumea materială, ca să devină Dumnezeu-Om. Acesta a fost momentul cel mai greu. A fost sacrificiul cel mai mare pe care Dumnezeu Tatăl și Dumnezeu Fiul, întru Duhul Sfânt, L-au făcut pentru umanitate. Cum este și cuvântul din Sfânta Evanghelie:
„Căci Dumnezeu așa a iubit lumea, încât pe Fiul Său Cel Unul-Născut L-a dat ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viață veșnică” (Ioan 3, 16).
Vine postul și ni se oferă ocazia să facem și noi un mic sacrificiu pentru Dumnezeu. Atunci când ai un bun prieten și acesta își dorește ceva, tu îi faci un cadou și, oricât te-ar costa cadoul, nu ți se pare greu. Pentru că-l dai cu toată dragostea. Așa și postul, sau privegherea, sau altele, când le oferim în dar lui Hristos, nu ni se mai par grele.
E frumoasă viața noastră creștinească. Și este frumoasă tocmai prin încercările și prin jertfele pe care le suportă, în mod special. De ce credeți voi că se întâmplă ca Biserica Ortodoxă să fie cea mai ponegrită și în zilele noastre, tot așa cum s-a întâmplat și în urmă cu 50 de ani? Tocmai acesta este semnul prin care se arată că Biserica noastră este cu adevărat Biserica cea Una, a lui Hristos.
Arhiepiscop Justinian Chira, Trăiți frumos și-n bucurie, Editura Nicodim Caligraful, Sfânta Mănăstire Putna, 2014
Niciun preot de tara nu mai e ne-mason.Ultimii ne-masoni dintre preotii de tara au fost caterisiti anul acesta in toata Patriarhia.
Ma îndoiesc ca e asa. Cred că majoritatea preoților de la tara n-au intrat în masonerie, și stiu ce vorbesc, cunoscând pe multi dintre ei , în zona noastra.
Problema e cu cei de la oras, care au fost răsplătiti cu parohii bune, tocmai pentru apartenența lor la masonerie.
. E adevărat ca se încearcă racolarea celor de la țară. Câti or fi cedat – nu stiu, dar nu sunt mulți.